Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždy budou existovat lidé, kteří se budou řídit vzorem z médií. Ale naštěstí je dost lidí, kteří si žijí svůj život bez plastik a strachu ze selhání. Používají totiž svůj mozek a ne informace "módních guru".;-)

0 0
možnosti
Foto

R^vliv médií je na podvědomí lidí možná větší než si dokážeme připustitR^

0 0
možnosti

J92a33n 66R15á70ž

4. 2. 2017 18:13

Již dlouho se bavím mnohokrát ověřeným faktem, že bohatí muži mají často pro veřejnost reprezentativní partnerky z kruhů hereček a modelek, s tvary postav poplatnými názorům diktátorů módy a bulváru, ale když se na ně provalí, koho mají za utajované milenky, obvykle se jedná spíše o plnoštíhlé ženy ne nepodobné těm, která vystajlované vymetačky rautů nazývají venkovskými selkami.

Nejsem si jist, zda většinová množina mužů považuje za znak krásy vystouplé klíční kosti Nikole Kidman, či křivé hubené nohy dnešní Angeliny Jolie a považuje postavou jim podobné stars za své sexy symboly.

Ovšem vždy záleží na individuálním vkusu.

1 0
možnosti

No, společnost na ženy vyvíjí tlak.... ony zase ženy rády často tomu talku vyhcázejí vstříc. Na to se ptejte - kdo tyto magazíny kupuje a proč? Těžko kritizovat otroctví, kterému se člověk dobrovolně poddává a dokonce za něj platí...

3 0
možnosti
Foto

učim výtvarku. užívám si neuvěřitelně kresbu v posledním ročníku estet.výchovy. kreslíme v živ. velikosti... hlavy,portréty, těla.... vždycky se snažím dotyčného popisovat a cílem je ,,ho ,, pro ostatní a ve výsledku ostatními objevit. Na každém z nás je něco zajímavého, něco krásného... a já vidím, jak to modelu dělá dobře a jak oni ten model - toho spolužáka, objevují po letech jako když otevírají nějaké další dosud a ke škodě zavřené dveře. A odcházejí všichni v úsměvu...je jedno, že to není jak od michelangela, ta kresba...V té rychlosti dnešního světa už máme bohužel zažité rychlé povrchní vnímání věcí očima ...bez zastavení a touhy Objevit. Pokud se tenhle čas a ,,styl,, mít na věc čas, cíleně přesune i do postele, bez nároků na ,,michelangela v reálu,, ale s nárokem... at je mi dobře.....je to podle mne krok k ,, neselhávání,, ;-):-) myslim si skromně. A zdravím vásR^

3 0
možnosti

Z vlastního selhání udělat normu a je vyřešeno.

0 0
možnosti

Pokud přistoupíme na termín "selhání", už jsme prohráli.

0 0
možnosti

Pravdivé a výstižné! Stejně jako šablonka, že ženy prostě nemohou mít pokaždé orgasmus. Taky nesmysl.:-) Zaškatulkovat se znamená prohrát člověčenství.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS