Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste ten důvod, proč se lidé smějí koučům.

Rozdíl mezi zlým a hodným hochem ve Vašem podání je celkem jednoduchý - hladina testosteronu. Jsou tam i další vlivy, ale tento je rozhodující.

A dvě věty stačily na popsání problému, o kterém napíšete dlouhý článek

1 3
možnosti
Foto

Přeji vám mnoho dalších profesionálních úspěchů, ale já osobně bych vás nevyhledal. Leda, že jste ten článek napsal napůl žertem. Proč si myslíte, že "zlý" kluk má široká ramena?:-) Znám spoustu lamželezů s širokými rameny, kteří jsou hodní a to až neskutečně a nechají se sebou orat. A tak by se mohlo pokračovat.

2 0
možnosti

Tak jsem zapátral a zjistil jsem, že i nejkrásnější ženy mají hodné kluky,tak například Gisela Buendchen má Toma Bradyho a to je hodný a správný chlapec...tak nevím jestli jste si správně odpověděl..;-D;-D;-D.

1 0
možnosti
Foto

Dosti silný blábol, i když chápu, jak to myslíte a že to mnoho mužů i žen tak vidí. Vaše podání je však matoucí, i když jedna důležitá dobrá rada tam je.

Pár kritických poznámek k Vašemu článku:

- Nevadí, když je kluk-muž hodný. Vadí, když je hodný a blbý.

- Pletete si pojmy. Že s sebou někdo nechá manipulovat a příliš mu záleží na tom, co si o něm myslí okolí, neznamená, že je hodný, ale že je nedospělý, nesamostatný a hloupý.

- Zlí kluci to mají snazší jen u hloupých žen.

- Zlí kluci to u chytrých žen lehčí nemají, ti u nich zpravidla nemají žádnou šanci. Chytré ženy je rychle prokouknou. Chytrým klukům-mužům nezáleží na tom, co si o nich hloupé ženy myslí a zda o ně mají zájem. Na těch jim nezáleží.

Pozitivní poznámka k Vašemu článku:

- Máte velkou pravdu v tom, že nesmírně důležité je, aby kluk-muž byl dostatečně osobnost, byl sám sebou a dělal to, co uzná za vhodné - aniž by škodil jiným. To však nezáleží tolik na věku, ale na tom jaká je osobnost (možná je to trochu ovlivněno také geny a výchovou). Jednoduché to však není. Chytrý kluk-muž musí mít partnerku rád, brát na ní ohled a snažit se jí do jisté míry vyhovět. Avšak jen odsud posud, nesmí se z něj stát hloupý ženou a okolím zneužívaný muž. Kde jsou ty hranice "odsud posud" to je dle mne těžké ne-li nemožné obecně popsat. ;-)

Přeji Vám mnoho radosti v životě a ve Vaší koučovské praxi. Koučovství je v současnosti hodně zprofanované a to často právem. Je však, pokud se dělá s mírou a rozumně, hodně důležité. Hlavně proto, že se v moderní době rozpadlo mnoho rodin a přátelských vztahů v realitě a nahradily je povrchní virtuální sociální sítě.

5 0
možnosti

Láska je iracionální věc. Ve svém věku byste už mohl vidět docela dost nesmyslných vztahů, které popíraly Vaše tvrzení.

0 0
možnosti
Foto

podobně by se dala položit otázka, proč kluky přitahují víc potvory a zlatokopky než takzvaně hodné holky

3 0
možnosti
Foto

Vy taková chytrá a že toto nevíte? :-)

Potvory a zlatokopky přitahují pouze hloupé muže a/nebo nedospělé hloupé kluky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 977x
Vedu muže k jejich vnitřní síle a smyslu života. Individuálně i skupinově. Tvořím videa a podcasty - vzmuz.se

alesismail.cz

 

 

Seznam rubrik