Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím autora, ať své niterné pocity nepřenáší na další muže a nechá každého z nás najít si svou cestu životem. Znám ze svého okolí několik machistických narcisů, kteří svou sebelásku dokáží prosadit téměř v domácí násilí, manipulují svým okolím tak, že nikomu nezbývá ani nit prostoru pro sebelásku.

Nic není tak schematicky jasné a logické, jak uvádíte v blogu. Nejvíc mne děsí vaše zmínka o pořádání seancí, kde tyto myšlenkové schémata přednášíte dalším mužům. Proč si berete takovou zodpovědnost za jiné? Hrajete si na boha, elitu, na alfasamce?

0 0
možnosti

A všiml jste si, že článek je reflexe toho, co se objevilo u skupiny mužů a ne, co já bych těm mužům vkládal do hlav? Jinak narcis trpí vším možným - jen ne sebeláskou. Sebeláska totiž není sebestřednost a ignorace ostatních při cestě za vlastními cíly. Sebeláska je prostě láska. :-)

0 0
možnosti

Ano, ano nasadil jsem láskyplnou masku a robotím na zahradě i když bych se na to nejradši vybodl a šel se psem na procházku,,,už brzy se ale osvobodím, doufám...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 977x
Vedu muže k jejich vnitřní síle a smyslu života. Individuálně i skupinově. Tvořím videa a podcasty - vzmuz.se

alesismail.cz

 

 

Seznam rubrik