Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tak kolego. A je to cim dal tim horsi. Rodina u stolu...4 lide a vsichni 4 cuci do telefonu. Hruuza. jednoho napadne kam az to muze zajit..?

Nastane nova era hippies..? Lide zavrhnou techniku a vrhnou se do naruce vzajemne lasky... V

Peace brother R^

0 0
možnosti
Foto

Bylo by to krásné, ale obávám se, že to nebude reálné. Možná v hodně daleké budoucnosti. Je to velmi návykové. Změnilo to životní styl a stalo se to potřebou. Tragédie by pro lidstvo nastala až ve chvíli, kdy by došla energie. Nedávno jsem psala příspěvek o mobilních technologiích. Naskočila mi kopřivka, když jsem se dočetla, že snem budoucnosti by měl být čip do mozku, abychom nemuseli používat obrazovku a vpodstatě zřejmě ani nic jiného. Nezaznamenala jsem na ten článek žádnou reakci, zatímco nejvyšší karmu měla moje taškařice o tom, jak si náš táta nabarvil vlasy na růžovo, anebo o tom, jak bychom se vyblbli, kdyby nám zavedli v práci pauzu na sex, jak o tom sní jeden švédský starosta. Z toho plyne, že lidstvo se raději podrobí lobotomii, jen aby se vyhnulo myšlení a řešení čehokoliv. A zdaleka ne každý se obrátí ve svých problémech na životního poradce, aby něco řešil. To jsou spíš ti nadějnější, co se snaží. Ale budu přesto doufat, že čas něco přinese a změní k lepšímu.

0 0
možnosti
Foto

Trendy se opakuji to proto mame nadeji na novou eru hippies.

Tentokrat ovsem bez drog :-)

Proste verim...i tak bude zajimave co nam budoucnost prinese. Nekde jsem slysel o planu B. Je to o tom ze nam vladnouci spicka necha vypnout proud. Treba na tyden... A co se asi tak stane, kdyz budou lide bez proudu?

Mesta budou postizena nejvice...mala mesta a vesnice daleko mene. Pry je to plan na redukci obyvatelstva. Uvidime....

zustavame pozitivniV;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 977x
Vedu muže k jejich vnitřní síle a smyslu života. Individuálně i skupinově. Tvořím videa a podcasty - vzmuz.se

alesismail.cz

 

 

Seznam rubrik