Diskuse

Největší chyba chlapů při seznamování - děláte ji i vy?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezké ale chybné. Celé namlouvání je o naparování, předstírání a lhaní. Obě strany tohle akceptují a přijímají jako normální. Vy by jste chtěl jít na rande, do společnosti, ženou v "přirozeném" stavu? Tedy tak jak je my ženatí vídáváme po ránu? Přesto vidím v žene po ránu tu, která mě tak krásně obelhala na prvním rande.

0 0
možnosti
Foto

R^každý strůjcem svého štěstí-chytrá ženská tyhle tanečky určitě hned prokoukneR^R^R^

0 0
možnosti

ja tyhle "Nové pověsti koučské" miluju! pokaždy v textu nebo proslovu kauce cekam neco novyho, a pokazdy slysim nebo ctu jen to, co lidi davno vedi. jen lidi situace popisuji obycejne, bez balastu. zatimco koucove, koucky se casto tvarej, jako by jim z pusy padaly slova z bible omotane vetvickou myrty...

0 0
možnosti
Foto

Když se podívám na vaši pozitivní fotografii s pohledem sympaťáka, tak věřím, že jste nikdy k balení děvčat nepotřeboval žádné berličky, tedy jste je utánul na vařené nudli.;-)

Ne všichni však mají takové charisma, tedy musí občas trochu kalit vodu. Když se na to podíváte z druhé strany, děvčata si také ráda čechrají peříčka, tedy v konečném součtu nula od nuly pojde.

Důležité je, aby se nejednalo o věci zásadní, ale jen o malou milou lež, která další vývoj vztahu neovlivní.:-)

0 0
možnosti

No já jsem přes 20 let silně koktal, ne vždycky jsem byl v pohodě, ba naopak. Také jsem se do toho dnešního pozitivního stavu dostal prací na sobě. I proto sám vím, co to je nasazovat si masku a pak zděšeně sledovat, jak se to hroutí. :-) A bez masky to jde tedy mnohem lépe a radostněji. :-)

1 0
možnosti
Foto

H58a64n33a 33V53l78k39o45v52á

24. 4. 2017 15:50

Je to hezké a člověk by se chtěl podle Vás seznámit...Já už spíše teoretizuji, protože svůj život mám vyřešený ke své spokojenosti, ale ze svého okolí vím, že to co píšete je tak nějak nenaplnitelný ideál.

0 0
možnosti

Myslím, že naprosto stejný článek -mířící do vlastních řad- by mohla napsat i žena! Nemáme si co vyčítat.. ;-)

0 0
možnosti

Text není o výčitkách. To nemá pražádný smysl. :)

0 0
možnosti

Milé - a teď ještě, aby onu masku sejmuly i ženy. Ale zajímalo by mě, jestli by mohl fungovat vztah, kde by se přetvářeli oba dva. Matematicky by to vyjít mohlo: dvě lži, co se spojí dohromady a stanou se velkou pravdou.

0 0
možnosti

Vztahy ale nejsou matematika. Ze dvou lží štěstí nevzejde. :) Podobně jako z nenávisti a ignorace nevybudujte lásku.

0 0
možnosti

No jo no, máte všichni pravdu, ale ta příroda je nejpravdivější.

0 1
možnosti

Když začne namlouvání v přírodě, někteří samečci i změní barvu na atraktivnější, jiní načechrají slehlá pírka a dají se do tance. Neznám nikoho, komu by se to nelíbilo. Načechrávejte peříčka, tančete kolem své krásky, vezměte si třeba i růžový svetr, jen nedumejte, jestli ji ohromíte nebo ne a co bude dál. Jde o kouzlo okamžiku, pak se uvidí...:-)))

1 0
možnosti

Ti samečci si ovšem čechrají pírka, která mají. Oni se nestávají jiným zvířetem. Z kohouta se nestane orel, z lososa se nestane žralok. :-)

4 0
možnosti

Myslíte to dobře, jen trochu mylně předpokládáte, že ženy balíme proto, abychom s nimi strávili zbytek života.

2 0
možnosti

Kde přesně tam píšu o "zbytku života"? Pokud samozřejmě někdo loví ženy jek a pouze kvůli sexu na jednu noc a k tomu musí lhát a hrát si na superchlapa, tak má velký problém, který jistě zasahuje do mnoha jiných životních oblastí.

0 0
možnosti